Truus

Truus was een 71 jarige gezonde vrouw die op een zaterdagochtend onwel werd, viel en pas maandagochtend werd gevonden. Truus was niet eenzaam en stond nog volop in het leven. Op zondag ging ze meestal naar de kerk, maar ze sloeg ook weleens over. Niemand was dan ook ongerust toen ze er die zondagochtend niet was.

Helaas hoor je steeds vaker dat iemand na een val, onwel worden of zelf overlijden dagen alleen thuis ligt. Triest.  Om dit te voorkomen hebben we naar een oplossing gezocht die we, ter nagedachtenis aan Truus, Truus hebben genoemd.  

Het werk heel eenvoudig. 
U wordt iedere dag twee keer gebeld. Neemt u geen van beide keren niet op dan gaat er een bericht naar een paar  contactpersonen met het verzoek even te informeren of alles in orde is. 

Meer weten?  Lees dan de veelgestelde vragen. 

 

Nog even geduld.

Het systeem wordt nu getest en in de loop van oktober 2024 vrijgegeven.

Veel gestelde vragen.

Hoe worden mijn contactpersonen gealarmeerd?

Als u na herhaal gebeld te zijn de telefoon niet opneemt krijgen uw contactpersonen een telefoontje of sms met bijvoorbeeld het volgende bericht. Mevrouw Jansen, Julianaweg 12, telefoon 0123456789 neemt na bij herhaal bellen de telefoon niet op. Misschien kunt u even informeren of alles in orde is. 

Kan ik zelf mijn gegevens wijzigen.

Ja, na uw aanmelding krijgt u toegang tot een persoonlijk pagina. Daar kunt contactpersonen wijzigen, beltijden instellen.  

Wordt ik iedere dag gebeld.

Dat bepaalt u zelf. U kunt zelf aangeven op welk dagen van de week en hoe laat u gebeld wilt worden. Bent u bijvoorbeeld iedere woensdag weg dan kunt u  instellen dat u op woensdag niet gebeld wordt. 

Kan ik Truus uitzetten.

Ja, dat kan. Als u onverwacht een dag weggaat kunt u Truus via uw telefoon voor die dag uitzetten. Tip: Zet het nummer van Truus onder een voorkeur toets. Dat maakt het uitzetten heel eenvoudig.

Als u wat langer weg bent, bijvoorbeeld op vakantie, dan kunt u via uw account de data opgeven dat u weg bent. 

Wat kost het.

Gebruik maken van Truus kost € 8,75 per maand.

  • Bij uw aanmelding machtig u ons dit automatisch incasseren.
  • Bij maandelijks incasseren moeten we helaas maandelijks € 0,50 incassokosten in rekening brengen.
  • Betaalt u gelijk voor een heel jaar dan krijgt 10% korting.    

Ook is he mogenlijk een licentie voor meerdere gebruikers af te sluiten. We doen graag een voortsel.